Body Coach 28612 Aparat de vaslit

Body Coach 28612 Aparat de vaslit

-8% de la 1 099,00 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Body Coach Aparat de vaslit multifunctional 2in1 Body Coach (28612)

VERIFICARE COLET|LIVRARE RAPIDA|OFERTE DE PRET|PLATA IN RATE

1 099,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
sportist.ro
 

Body Coach Aparat de vaslit multifunctional BODY COACH 2-in-1 Rower N Tube, max. 110kg (28612)

1 099,00 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
hobbymall.ro
 

BODY COACH Aparat de vaslit multifunctional BODY COACH 2 in 1 (28612)

1 319,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
emida.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu
-8%
Pe baza prețurilor din ultimele 2 săptămâni.

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 099,00 RON

Descrierea produsului
Aparat de vaslit multifunctional 2in1 Body Coach ROWER 'N TUBE este un dispozitiv de fitness multifunctional, care permite antrenament eficient de canotaj, antrenament de anduranta, antrenament de fitness cu tub si antrenament de forta pentru toate grupele musculare principale.

Flexibilitatea acestui echipament sportiv va ofera posibilitatea de a antrena aproape toti muschii corpului. Tinteste bratele, umerii, picioarele, spatele, stomacul si trunchiul. Fie pachet de sase, antrenament abdominal sau exercitii sportive pentru o postura sanatoasa pentru a preveni durerile de spate. ROWER 'N TUBE ca aparat de fitness multifunctional ofera multe optiuni de antrenament.

Datorita designului sau compact si stabil, aparatul de vaslit este potrivit pentru barbati si femei cu o greutate corporala de pana la 110 kg. Manevrarea usoara si asamblarea si demontarea usoara fac din ROWER 'N TUBE aparat ideal pentru antrenamentul in interiorul casei tale.

Hi Mark Group este producator profesionist de echipamente sportive, accesorii de fitness si produse recreative in aer liber avand 40 de ani de experienta!

Hi Mark Group a fost intotdeauna dedicat dezvoltarii culturii sportive, aducand tendinte si stiluri de viata noi, mai sanatoase. Detine marci renumite la nivel international: Hi Mark, Body Sculpture, Solex, Okidland s. a.

Hi Mark Group isi propune sa atinga cele mai inalte standarde de calitate, valoare si performanta prin atentie la detalii in proiectare si productie, in dezvoltarea de noi produse pentru a tine pasul cu tendintele pietelor de profil.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.